Supercupfinalen till Milan

Milans första titel den här säsongen kom redan idag. Milan svarade för en stark insats mot ett Sevilla i sorg.

 

Supercupfinalen bjöd oss inte på det där extra, som när det hettar till i de avgörande Champions League matcherna, men en stabil insats av de rödsvarta som visar att Milan blir att räkna med i år också. Milan har några ess till på handen som man kan spela ut när det behövs, Ronaldo är på väg tillbaka och väntas vara i toppform, sen har man Gourcuff som mycket väl kan få sitt stora genombrått i år och sist men inte minst den evigt unge Paolo Maldini som väntas tillbaka senare i höst.

 

Spelar Milan så här när det är ok kan man ju bara drömma om hur de kommer att spela när de får ut max av alla rossoneris.

 

Nu väntar vi spänt inför Champions League starten. Milan fick en helt överkomlig lottning och bör ta sig vidare från gruppen.

  

Till sist vill vi hedra den bortgångne Antonio Puerta och stötta hans närmaste. Vi kommer alla att sakna Puerta! Vi Milanister tillägnar dagens seger till Puerta med familj.

 

Med delade kännslor tackar jag för idag och en bra fotbollsmatch trots de svåra förutsättningarna, speciellt för Sevilla.

 

Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0