Formel 1 säsongen närmar sig!

Nu är det snart dags för Formel 1, om ett par veckor drar ännu en spännande F1 säsong igång. Finländaren Kimi Raikkonen är naturligtvis favorit som den regerande mästaren, utmanaren heter Lewis Hamilton och kör en McLaren. Att någon annan än dessa två skulle blanda sig i slutsegern är en riktig högoddsare, men outsiders finns det i alla fall ett par stycken först ut är den tvåfaldiga mästaren Fernando Alonso som gått tillbaka till sitt gamla stall Renault efter fjolårets spygate skandal där Alonso var en av de avgörande faktorerna som fällde McLaren. Sen är frågan om BMW förarna kan ta ett till steg och vara med och slåss om segrar i år, både Heidfeld och Kubica är riktigt vassa förare, men räcker bilen till i år, tveksamt.


Sen har vi ju andreförarna i respektive toppstall, nu kommer dessa inte att hota försteförarna Kimi och Lewis, enda chansen för Massa och Kovalainen är att försteförarna går poänglösa i ett flertal tävlingar i början av säsongen.


Man längtar redan till en 16 Mars, då är det bara att ladda upp med chips och dipp och dricka, för oss F1 fans kan det ju inte bli bättre, har väntat hela vintern på första loppet, så nu kommer hjärtat att gå på högvarv under ett antal söndagar framöver.


Forza Ferrari och Kimi


Signerat Jimbo


Vad händer nu?

Ronaldos svåra knäskada skapar nya problem för Milan. Vem kommer att ersätta honom under resten av säsongen? Just nu är Pato och Kaka skadade, men de väntas göra comback inom en snar framtid. Trots det så krävs det nog att det kommer upp en till spelare från ungdommslaget när nu transferfönstret är stängt. Så i sommar vågar jag garantera att man kommer knyta till sig en ny forward av hög klass.


Bild: Ev slutet på Ronaldos fenomenala karriär.

Undertiden får vi hoppas att Inzaghi och Gillardino hittat tillbaka till sins fornstora dagar då de gjorde mål på löpande band.

Forza Milan låt oss ta fjärdeplatsen!

Signerat Jimbo

Milans andra nya frälsare det här året

Paloschi heter Milans nya unga forward, han gjorede Serie A debut idag, och vilken debut för 18 åringen, mål efter bara ett par sekunder. Målet vr riktigt snyggt och Paloschi såg mycet bra ut även efter målet.


Bild:Paloschi efter sitt segermål

Frågan är om Milan vågar satsa på sin primavea spelare, jag hoppas i alla fall det, det vore kul att se honom tillsammans med Pato på topp i Milan.

Jag förmodar att Inzaghi inte har så många år kvar och Gillardinos dagar är nog redan räknade, en försäljning av honom öppnar upp för en toppspelare. Ronaldo är en av mina favoriter men jag tror att man måste se sig om efter en ersättare för honom till sommaren.

Fortsättning följer angående nästa säsongs trupp vilka kommer och vilka går!

Arrividerci Jimbo

RSS 2.0