Fotboll ska ses på Canal+ !

Tur att Premier League sänds i Canal +. Som ni kanske vet så har TV4 och alla deras systerkanaler köpt upp rättigheterna till Serie A´s flesta matcher samt La Liga, men allvarligt har ni sätt fotbollen på TV4, inte bara är kommentatorerna riktigt dåliga, studioprogrammen är ju under all kritik, nu har man visserligen värvat Jesper Hussfeldt från just Canal +, men det är inte i närheten av tillräckligt för att få en bra fotbollssändning. Även bildmässigt tycker jag att Canal + varit överlägsen TV4. Visst TV4 är gratis, men på vilka kanaler kommer man att sända, många matcher kommer att gå på den nya kanalen TV4 Sport som kostar extra och som inte alla har tillgång till.

 

Champions League sänds som vanligt på Viasatkanalerna TV6 och Viasatsport, dessa är faktiskt riktigt bra, kommentatorerna är helt ok och studioprogrammen är i klass med Canal +, dock ett minus för reklam.

 

Får jag välja mellan en gratis tafflig sändning och en mästerlig sändning som kostar lite, så väljer jag som fotbollsälskare den som kostar, det finns inget värre än att se på en bra match med usla kommentatorer, det förstör hela intrycket av matchen, och studioprogrammen är det där lilla extra som gör hela förmiddagen eller kvällen till en fotbollsfest.

 

I väntan  på Serie A ska göra sitt riktiga återtåg till Canal + får vi väll stå ut med TV4, det som gör det lite lättare är att Canal + har fortsatta kanonprogram från Premier League.

 

Canal + har köpt rättigheterna för Serie A med början  hösten 2009.

 

Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0