Semifinalerna närmar sig i champions league!

Innan champions league analys ett svar til Magnus: Mir skadade inte knät mot Brock Lesnar, han spöade Lesnar med ett benlås så att jättebabyn fick klappa ut sig, nu är nytt datum utsatt för returmatchen, hoppas han åker på däng igen har lite svårt för Lesnar. Matchen kommer att gå den 11 Juli.

Angående Zlatan till Barcelona, trovärdigheten i det ryktet är väl ungefär lika med noll, varför skulle Barcelona slänga ut i runda slängar runt 1 miljard när man för tillfället har de bästa anfallet. Barca tänker nog till lite nu när de rensat ut och fått bättre ordning på sin ekonomi.

Men räkna med nya rykten och då kan vi nog gissa att Chelsea, Real Madrid och Manchester City är de som kommer försöka signa Zlatan. Men jag hoppas han blir kvar i Inter detta trots att det är just Inter, för man är ju Milanista ända in i ryggmärgen.

Nog om det, nu närmar sig semifinalspelet i Champions League, Barca och Chelsea imponerade i sina första kvartar och kommer förmodligen att stöta på varandra i semin, den andra sidan ser lurigare ut, men nu kan vi ha stora förhoppningar att anglosaxerna åker ut redan i kvartsfinalerna. Porto är svårslagna hemma och har två mål på bortaplan att gå på, Villareal har ett grymt lag men Arsenal blir nog inte lätta nu när de har hemmaplan.

Forza Milan 

Signerat Jimbo 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0