Oh My Goood!

Det var bland det värsta jag varit med om, årets sista F1 lopp, blev grymt spännande tillslut. Hamilton som var tvungen att sluta sämst femma för att ta hem titeln om Massa vann, lyckades med minsta marginal. Det såg hyffsat säkert ut fram till det sista varvet för Hamilton, då tappade han Vettel förbi sig och var plötsligt bara sexa och altså tvåa i mästerskapet, men Glock som chansat och körde kvar på sina torrdäck tappade enormt med fart och blev omkörd av Hamilton 300 meter före mål.

Tyvärr så vann nu den inte helt populäre Hamilton men han övertygade inte som en mästare, och visara han inte upp bättre närver och kan prestera när det gäller kommer han nog få svårt att ta F1 titlar i framtiden.

Hade dock varit grymt om han förlorat p g a färre antal segrar som hade blivit fallet om inte han kört om Glock.

Förhoppningsvis kan Ferrari förbättra sig till nästa år och inte tappa så många onödiga poäng som man gjort i år. Massa skulle ju ha vunnit om han inte tafflat så mycket i början av året, gjorde ett antal för många misstag under säsongen.

Men vi glädjs i alla fall åt konstruktörsvinsten som också betyder mycket, dock inser jag också att förar VM är prio ett för alla.

Nästa år blir nog Alonso svår att tass med, tror inte att Hamilton kommer att försvara titeln. Sen får vi hoppas att Alonso som är den överlägset bästa föraren i fältet skriver på för Ferrari när Massa´s och Kimis kontrakt går ut.

Forza Ferrari och bättre lycka nästa år!

Signerat Jimbo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0