Vart tar ?Bissen? vägen om Birmingham åker ur?

Birmingham som för närvarande ligger en poäng under strecket möter till helgen Liverpool och därefter Fulham och Blackburn. Ska de klara sig kvar i högsta serien gäller de att de tar minst fyra poäng. Att de ska ta poäng mot Liverpool kan man inte räkna med, poäng där är en extra bonus, men vinst mot Fulham som fortfarande har chansen att klara sig kvar vid en bra slutspurt är mer eller mindre ett krav.


Om de nu skulle bli så att man åker ur kan vi räkna med att flera spelare lämnar laget, jag skulle bli förvånad om "Bissen" stannar kvar vid en degradering, större klubbar kommer förmodligen att rycka i honom då han inte kommer kosta lika mycket som han skulle göra om de klarar sig kvar.


Sebastian Larsson [top]
Bild: Sebastian Larsson firar ett Birmingham mål!

Vore mycket intressant att se honom i en lite större klubb med tanke på hans snabba utveckling han haft det sista året. Att bli en nyckelspelare i Premier League är det inte vem som helst som blir, en kille som Anders Svensson platsade knappt i sitt bottenlag Southampton när han lirade i Premier League och han anses i alla fall av Lagerbäck vara given i landslaget. (det är han inte om jag får bestämma)


Ingen idé att spekulera vart han kan tänkas hamna om de degraderas, men vi får hoppas på ett lite större lag i en av de tre stora ligorna. Själv hoppas lag lite på mitt älskade Milan, tror faktiskt att han skulle kunna passa där om nu Milan rensar ur a la 2001.

Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0