Zlatan rules!

Zlatan visade alla tvivlare att han är en av de allra bästa, tvåmålsskytt i andra omgången av Serie A. Zlatan är nyckeln till Inters framgång i år, ska Inter kunna fajtas om guldet gäller det att det fungerar för Zlatan.

 

För mig är Zlatan den bästa spelare Sverige fått fram, han är klasser bättre än Henke Larsson, inte för att jag tycker Henke är dålig på något sätt, Henke var bra på att göra mål, men spelade de flesta av sina år i Celtic vilket inte är så imponerande sen gjorde han visserligen en och en halvsäsong i Barca men då mestadels som inhoppare och gjorde mycket bra ifrån sig, han var även lyckad i Man U. Zlatan har under sina proffsår spelat i de allra bästa lagen och gick från Ajax till Juves förstaelva och spelar nu i Inter.

 

Nu spelar han i Inter och konkurrerar med Crespo, Adriano, Cruz och Suazo, eller ska vi säga att dessa spelare slåss om en plats bredvid Zlatan som ses som given i startelvan i Inter.


Bild: Zlatan Ibrahimovic i Intertröjan (hämtad från dn.se).

 

När nu Zlatan lägger skorna på hyllan (hoppas det dröjer många år) kommer vi att placera honom övers på listan över de bästa spelarna genom tiderna i Sverige. Nästa mål för Zlatan är att bli bästa spelare i världen och kanske en skytteligaseger, får han vara skadefri kan han absolut lyckas med detta inom en snar framtid.

 

Forza Zlatan ( bara inte Inter vinner alltså ).

 

Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0