Supersöndag igen!

Supersöndag imorgon.


Vi väntar med spänning till de två dundermatcherna på söndag eftermiddag. Först ut är en match vi fått vänta på ett tag i och med att Juve spelade i Serie B förra säsongen, Roma-Juve är alltid något extra även om jag inte håller på nått av lagen. Roma ser ju riktigt starka ut så här i inledningen av serien.


Bild: Inzaghi när han spelae i Juve i en av de heta matcherna mot ärkefienden Roma!



Direkt efter den italienska stormatchen kommer en av årets höjdpunkter i Premier League, nämligen Manchester U mot Chelsea, vad alla frågar sig inför matchen är hur Chelsea ska klara sig efter en turbulent vecka med flera skador och en "avgående" Jose Morinho.


Vi får hoppas att det blir en så bra match som det brukar kunna bli mellan lagen, hoppas Rooney är tillbaka i United så det blir lite mer fart framåt.


Själv har jag laddat upp med Chips och dipp så det räcker och blir över, så har ni vägarna förbi är det bara att hjälpa till med frossandet.


Hoppas själv kunna börja träna lite lätt nästa vecka, en efterhängsen förkylning har satt stopp för min träning de senaste veckorna. Efter en supersöndag med allt onyttigt behövs det verkligen att man kommer igång igen.


Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0