HALLÅ LAGERBÄCK!!!!!!!

Kan någon tala om varför Lagerbäck sitter kvar som förbundskapten?


Såg Sverige-Danmark igår, visserligen spelade Sverige bra och fick med sig en poäng från matchen, men hur i h....e kan man starta matchen med Anders Svensson och Nicklas Alexandersson. Kan någon tala om när Anders Svensson senast gjorde en bra landskamp, förmodligen inte. Svensson var bra under VM 2002 men idag har vi betydligt bättre alternativ, Kim Källström som anses vara en av Europas bättre innermittfältare. Nej Lagerbäck sätter Källström på bänken som till vardags spelare i toppklubben Lyon, och som får ständigt höga betyg där, i stället får Svensson spela från start, en Svensson som spelar i Elfsborg i Allsvenskan som klassas som en av de svagaste ligorna i Europa.


Alexandersson med ett bäst före datum som gått ut för länge sedan får också spela från start trots konkurrens från Kenney Bakircioglu i toppform. Precis som ovan nämnda Svensson spelar Alex i Allsvenskan medan Kennedy är proffs i Ajax.


Vem ska Lagerbäck satsa på härnäst , kanske Kennet Andersson i stället för Zlatan eller Ravelli i stället för Isaksson, det skulle ju inte förvåna.

and94.jpg
Bild: Kennet Andesson

Ska Sverige gå långt i EM eller VM gäller det att vi spelar med bästa laget, vi måste ha med våra utlandsproffs, idag saknas ju bland annat "Bissen", Berg och Farnerud i truppen.


Lagerbäcks val                     Mitt och de flesta övriga svenskars val

ELFBORG                          LYON

Anders Svensson                 Kim Källström


IFK GÖTEBORG               AJAX

Nicklas Alexandersson         Kennedy Bakircioglu


Signerat Jimbo


Kommentarer
Postat av: Jenny

jaa, in med Kennet =)

2007-09-10 @ 08:03:04
URL: http://jennysblogg.blogg.se
Postat av: Vitos

Får Anders Svensson någonsin ens titta på Sverige i fotboll efter denna match???? Inte enligt mig

2007-09-11 @ 20:08:25
URL: http://vitos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0