Blåst på Roma Roma Roma!

Blir man besviken eller, här ska man trösta sig när man är sjuk med ett hett Romderby, matchen sänds på tv4:as nya sportkanal TV4 Sport, trodde att de skulle börja med lite försnack inför kvällsderbyt som är ett av de hetaste derbyn i hela Europa, nu blev det inte som jag trodde TV4 Sport valde att hoppa in i matchen precis när matchen skulle starta. När man kom in i sändning hade man fel match i bildrutan, man hade lagt in sändningen av matchen Inter- Genua, denna match som jag trodde man skulle visa på TV4+ men som inte sändes alls när man insett att man börjat med fel match. Så Romderbyt kom igång ganska snart, men man hade då inte visat laguppställningarna innan matchstart och inte visat publiken när man spelar Romas låt Roma, Roma, Roma som alla med lite känsla för fotboll är bland det maffigaste låten och stämningen i hela Europafotbollen.



Bild:Maffiga olympiastadion i Rom

Synd att man inte kan sköta sändningarna på ett bra sett, TV4 har trots allt varit ganska bra under sina sändningar med några undantag, men med såna här tabbar är inte okej.


Hoppas man kollar på konkurrenten Canal+ och deras lördags och söndagsprogram, försnack till sådana här matcher förhöjer dem rejäl.


Ska sägas att jag varken håller på Roma eller Lazio, men det är ju en av seriens höjdpunkter.


Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0