Premier League har startat

Första omgången är avklarad. Nu behöver man bara vänta ett par dagar innan nästa match. Vad ska vi säga om första omgången, kul att Svennis Man City lyckades på en gång, och att Bissen fick spela hela matchen för sitt Birmingham.

 

Av de fyra stora Manchester United, Liverpool, Arsenal och Chelsea så måste jag tyvärr erkänna att Chelsea imponerade mest av dessa fyra, Chelsea ser faktiskt helt kompletta ut den här säsongen. Manchester United som precis avslutade sin match mot Reading gjorde ingen dålig match trots 0-0, men de ser lite svaga ut på topp, om de ska nå hela vägen i år måste Rooney hålla och sen måste man spela in Tevez så snart som möjligt i laget. United såg riktigt bleka ut på topp när Rooney fick kliva av, Nani är lite för tunn för att klara av att vara ensam på topp.

 

Liverpool såg inte heller så bra ut i premiären, visserligen slog man mitt älskade Aston Villa, men det var utan att imponera. Man räddades än en gång av ett frisparksmål av Gerrard.

 

Arsenal vann även dem utan att imponera, men de kan nog bli farliga framöver.

 

Newcastle började riktigt bra och imponerade stort detta trots Michael Owens frånvaro. Som jag sagt tidigare så blir nog Newcastle de största hotet mot de fyra stora.

 

Nu ser vi fram emot nästa omgång som börjar redan på tisdag.

 

Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0