Lazio lever inte upp till fjolåret!

Dags att börja gå igenom de intressantaste lagen inför Serie A premiären på lördag. Först ut är Lazio.

 

Vad kan man ha för förväntningar på fjolårets trea? Man ska nog inte ha de största förhoppningarna, de kommer inte att kopiera fjolårsbedriften med en topp tre placering. Lazio har inte gjort någon värvning som är värt att nämna ännu.

 

Fjolåret var en riktig överraskning när Lazio var med och slogs i toppen som i fornstora dagar, en av anledningarna var givetvis skandalen i serie a, som gjorde att Lazio slapp motstånd som Juventus (Serie B ifjol) och Milan och Fiorentina med stora poängavdrag. Lazio hade visserligen också minuspoäng i starten av ligan, men man lyckades få ner antalet till ynka tre minuspoäng.

 

I år startar alla med samma poäng som det ser ut som i dag är väl bäst att tillägga och Juve är tillbaka i Serie A. Laget i sig är absolut inget dåligt lag, men man saknar den där klassspelaren som storlagen har, ska man sluta bland de fyra första måste man ha en eller ett par spelare som sticker ut lite och det har inte Lazio.

 Tommaso Rocchi of Lazio celebrates his goal
Bild: Tommaso Rocchi, Lazios viktigaste spelare den här säsongen! (hämtad från abc.net)

Mitt tips är att Lazio kommer att slåss strax under topp fyra och eventuellt ta en Uefacupplats.

 

Andra tider var de då Lazio hade ekonomi för de riktigt stora spelarna, alla mins väl ?Beppe? Signori Lazios stora frälsare i många år. Man har även haft storspelare som Crespo, Nesta, Vieri, Boksic och Nedved på senare år innan ekonomin rasade samman.

Signerat Jimbo


Kommentarer
Postat av: Vitos

Emerson klar för Milan. Det blir grejer det. Blir tufft att ta sig med som mittfältare i Milan i år...

2007-08-23 @ 08:35:56
URL: http://vitos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0