"Bizzaro Manchester"

Det är uppånervända världen i Manchester, lillebror City är just nu det bästa laget i Manchester, Svennis gubbar leder the premiership och är obesegrade efter tre omgångar. Manchester United har det desto tyngre med endast två poäng och en skadad storskytt. Men att Oasis favoritlag skulle sluta före United när serien avslutas i vår är inte troligt, men visst är det kul att Svennis visar engelsmännen att de aldrig skulle ha sparkat honom från förbundskaptensrollen i England.

 
Bild: Svennis (hämtad från Svenskafans.se)


Men som sagt jag tror det kommer att vända ganska så snart för Manchester United, de har spelat riktigt bra även om resultaten inte gått deras väg, så ni som är United fans kan nog vara ganska så lugna United kommer knapra sig förbi City i tabellen inom en snar framtid, hoppas bara de inte tappar för många poäng på sina titelkonkurrenter.

 

Skulle Svennis lyckas med det omöjliga, att vinna ligan med sitt City är jag övertygad att han skulle bli Sir Sven-Göran Eriksson. Det är ju inte så troligt men vem vet, konstigare saker har ju hänt i världen under 2000- talet, kan George Bush bli omvald som president kan väl Manchester City vinna ligan.

 

Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0