Nära, Nära för Milan!

En bedrövlig säsong avslutades på topp med vinst över Udinese med hela 4-1. Nu räckte det tyvärr inte hela vägen, själv var jag tvungen att gå från tv´n när Milan ledde och Fiorentina bara hade 0-0 mot Torino, hade Torino klarat av 15 minuter till hade vi fått spela Champions League även nästa säsong men nu blev det inte så.



Bild: Inzaghi visade vägen i slutet av säsongen för Milan, han har för evigt spelat sig in i mitt Milanhjärta, helt underbar spelare!

Nu blir det UEFA cupen till hösten och förmodligen storstädning i truppen. Jag ser redan fram mot nästa säsong då Milan borde vara riktigt taggade i ligaspelet för en gång skull. Milan får leta efter backar att ersätta Cafu´och Serghino som båda meddelat att de inte kommer att spela i Milan till hösten. Personligen tror jag även att Gattuso kommer att lämna Milan, tråkigt att förlora den personligheten i Milan, han är kanske inte den bästa fotbollsspelaren men har nog störst hjärta och kan få de andra spelarna att höja sig i avgörande lägen.


Lämnar Ancelotti Milan får vi förmodligen se Morinho eller Svennis vid rodret till säsongen 08/09.


Andra vi kommer tappa är Ronaldo (orginalet), Gillardino, Brocchi, Gourcuff, Dida och säkert någon till.


Man kommer att spara pengar i form av att man inte behöver abonnera på Viasat sport nästa säsong, så 60 kr i månaden till annat alltså, en liten tröst i all bedrövelse, men vem vet det är kanske det här som krävs för att Milan ska ta sig i kragen och kämpa tills man stupar i varje match och varje duell ute på plan.


Man är som vanligt lite tom efter att säsongen slutat, ingen Serie A eller Premier League nästa vecka utan flera månaders väntetid, en underdrift att man är lite frustrerad, jag älskar sommaren men hatar sommaruppehållet i de stora fotbolsligorna. Man får trösta sig med att det är grymt mycket bra sport på tv i sommar fotbolls EM, Tour De France, Vuelta Espania och Sommar OS.


Tack och adjö säger vi nu till Cafu´och Serghino för många fina minnen de skapat i Milandressen


Signerat Jimbo


Kommentarer
Postat av: Markus

Tror också att det kommer att bli förändringar i truppen. Frågan är hur mycket de tänker satsa. Blir det Drogba och massa andra spelare eller litar de på att handla ett ungt lag och satsa på framgångar om några säsonger. Blir mycket intressant att se.

2008-05-18 @ 20:40:21
URL: http://www.speltipsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0