Nu börjar försäsongen!

Äntligen har jag tagit mig för och tagit in racercykeln, nu ska den bara kopplas in till datorn sen är det bara att cykla sig till sommarform.

Man kan ju inte bara köra styrketräning. Har faktiskt inga direkta mål nästa år med cykeln, men man vill ju alltid snitta runt 30 km/h på några rundor. Sen är väl tanken att jag ska dubbla milantalet från detta år, blev bara dryga 100 mil på racern i år. Men nu är baksida av lår och knäna bättre så jag hoppas på ett bra träningsår!

Ska man sätta upp nått mål i alla fall kanske, snitta över 30 innan Touren kanske, borde man ju klara tycker jag.

Forza Milan

Signerat Jimbo

UFC helg och massa bra fusball nästa vecka!

Är UFC gala på lördag igen Grifhin vs den äcklige Tito Ortiz. Hoppas för allt i världen att Ortiz åker på duktigt med stryk.

Sen nästa vecka är det Barcelona vs Inter i champions league, Barca måste i princip vinna för att inte riskera att missa slutspelet. Tyvärr kan vi gå mista om Zlatan i matchen då han skadade sig på träningen han kan även missa nästa helgs El Classico mot Real Madrid, hoppas han hinner bli hel till matcherna annars kan det bli svårt då Zlatan varit Barcas överlägset bästa spelare så här långt.

För min egen del är träningen lite tvådelad just nu, har råkat ut för hälsporre i båda fötterna så man är borta från löpningen en tid framöver. Styrketräningen går annars rätt bra var öppe och kände på 90 i bänk idag, måste dock ta en trea på 85 innan jag mäktar med 90 skulle jag tro.

Forza Milan

Signerat Jimbo

Milan vs Madrid ikväll!

Det var länge sen man skrev nått på bloggen, men nu kanske man kommer igång igen. Ikväll tar Milan emot Real Madrid på San Siro, Milan som spelat upp sig lite de senaste veckorna, men det är fortfarande långt kvar till toppformen. Men vi glädjs åt Boriellos två mål i lördags varav det ena var en riktigt snygg cykelspark.

För en annan går träningen ok, även om jag nu haft ett uppehåll på en vecka p g a skadad arm, är dock bra nu men huvudet och trötheten satte stop för träningen idag, men imorgon hoppas jag vara tillbaka igen. Har nu 5 kilo kvar i bänk innan man är uppe i 90 kilo.


Forza Milan ikväll så är vi snart tillbaka på bloggen!

Signerat Jimbo

RSS 2.0