Journalisternas försök att skapa nya skandaler i Touren!

Jag är väl medveten att det finns många fuskare innom min älskade cykelsport, men jag har börjat tröttna på alla anklagelser om att alla fuskar. Det verkar som om dom väntar tills det stora loppen som Tour de France innan det går ut med sina anklagelser som de ligger inne med, allt för att skapa en skandal.

Jag tror att de flesta idrotter där man kan vinna nått på doping så förekommer det, att cykel skulle vara den som är värst drabbad är ganska så osanolikt, där man kan tjäna stora pengar kommer fuskare alltid att förekomma, då spelar det ingen roll om det handlar om cykel, fotboll eller friidrott.

Nu får man hoppas att cykelsporten lyckas få bort den mesta av dopingen med det stora jobb som de lägger ner. Cykelsporten ligger ganska långt fram vad det gäller antidopningsarbetet, så vi får hoppas att dom andra idrotterna tar efter deras arbete och att cykelsporten får lite berömm för sitt antidopningsprogram, när en cyklist åker fast för dopning är det ju inte enbart något negativt, det tyder ju också på att dom har kommit ifatt fuskarna.

Ha ett fortsatt underbart Tour de France/ Signerat Jimbo


Snart drar fotbollssäsongen igång!

Vad kan vi vänta oss av årets säsong? Först ut av de stora ligorna är ju England och Premier League, hur kommer Svennis Manchester City klara årets säsong? Jag tror att de kan överaska ganska bra, men att tro att dom ska bli ett topplag är inte realistiskt, klara dom av att komma på den övre halvan och kanske ta en uefa cup plats så ska City fansen vara riktigt nöjda, det kommer ta många år att etablera sig som ett eventuellt topp fem lag.

Mitt favorit lag Aston Villa tror jag inte på i år heller, tyvärr. Men nånstans i mitten är väl vad man kan vänta sig. Nog om de mindre lagen vilka kommer sloss om titeln i år?

De är naturligtvis de gamla vanliga lagen Manchester United, Liverpool, Arsenal och nummera får man ju räkna med Chelsea som ett av dem etablerade topplagen. Av dessa fyra tror jag att Liverpool kommer att utmana på riktigt i år medans Arsenal nog får sikta in sig på tredje eller fjärdeplatsen.

Både United och Chelsea ser ju ganska så intakta ut från förra säsongen, bäst nyförvärv ser väl United ut att ha gjort. I slutenden är det nog en av dessa två klubbar som tar titeln, men som sagt räkna inte bort Liverpool.

Närmaste utmanare till de fyra stora tror jag att Newcastle kommer att bli, det trodde jag visserligen redan förra året men i år tror jag det kan bli deras år. Är bara Owen frisk och de får behålla Martins ser de ju riktigt vassa ut frammåt.

Även Tottenham ska man nog se up med såg ganska bra ut delar av fjolårssäsongen.

Vi får hoppas på ett nytt bra fotbollsår och en lika jämn o spännande säsong som ifjol.

Signerat Jimbo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0