Vem kommer igentligen till Milan?

Först kommer ingen och sen helt plötsligt är alla aktuella. Ac Milan verkar inte kunna bestämma sig om man ska satsa på anfallet eller inte, lite synd bara att man inte kollat efter en konstruktiv mittfältare och en yngre mittback. Men man ska inte klaga laget ser faktiskt slagkraftigt ut redan idag, målvaktsposten är dock den mest osäkra, vem blir förstemålvakt i rossoneri till hösten står skrivet i stjärnorna.


Men närmast ska vi följa cirkusen kring vilka som ev. kommer att ansluta till Milan, nu sägs det att Ronaldinho nästan är klar samtidigt som Arsenal rear ut Adebayor och har börjat prata med Milan, även Shevchenko kan vara på väg tillbaka till Milan på lån. Anfallet som ett tag såg tunt ut kan istället bli överfullt, fråga bara Borriello han lär vara minst nöjd om alla värvningar går hem.


Marco Borriello
Bild: Borriello, kommer han få chansen i Milan när man startar höstsäsongen?

Hade gärna sett Berbatov i Milan men han sägs vara på väg till Manchester United, frågan är vem han ska peta Rooney eller Tevez, eller är det så att man räknar med att tappa C. Ronaldo.


Den som lever får se.


Ne nu ska jag njuta av touren och lite mat, på kvällen blir det grilla och lite spånnka för att fira att kompisen klarat ännu en klassiker.


Forza Milan


Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0