Snart OS, men först ska Touren avslutas!

Sista dagen på Touren, sen får vi vänta på OS. Tempoloppet tror jag Fabian Cancelara kommer att bli svårslagen på, visserligen visade Schumacher fin form på touren, men det är inte samma sak som att enbart ladda för ett tempolopp. Linjeloppet finns det betydligt fler kandidater till segern bland annat vår egen Marcus Ljungqvist som jag tror kan bli farlig, annars är ju regerande mästaren Bettini en av favoriterna, banan ska vara ganska tuff så det blir nog ingen renodlad spurtare som tar hem det, snarare en endagsspecialist eller någon stark allsidig cyklist, varför inte en trippel för Contador med både Girot, OS och Vueltan.


Jag tycker inte fotbollen hör hemma i OS, man är så pass stora utan OS samt att man kör med U 23 landslag som gör det lite avslaget, men årets upplaga blir ändå lite roligt att följa, Brasilien satsar stenhårt på ett OS guld och har lyckats fått med spelare som Pato, Ronaldinho, Diego med flera, nu ser det dock ut som om Robinho blir kvar i Spanien, men laget skulle ju kunna vinna VM för seniorer.


OS hinner knappt börja innan de stora fotbollsligorna drar igång, först ut är Premier League. Ska snart börja analysera lagen men vill avvakta ett tag till man vet vart alla ska spela. Serie A börjar två veckor senare 31 Augusti med Ronaldinho som det nya stora affischnamnet.


Nu ska jag dock själv ut på en cykelrunda i sol och värme efter man fått i sig frukosten som blev sen även idag.


Forza Milan


Signerat Jimbo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0