Pinsamt var ordet!

En sak att Sverige förlorade gårdagens VM-kval mot Danmark, däri ligger inte det pinsamma, Danmark är ju ett riktigt vasst fotbollslag, det pinsamma är hur Lagerbäck ställer upp laget, taktiken och inte minst kommentarerna efter matchen. Jag satt hemma hos en kompis och kollade på matchen och vi var övertygade om vad Lagerbäck skulle säga efter matchen "vi gjorde en bra match", och mycket riktigt var det dem orden som kom ur Lagerbäcks halvstängda mun, men inte nog med det förbundskaptenen och hans sidekick påstod att ett LITET misstag avgjorde matchen, man börjar ju fundera ¨på vad man ska göra när det blir ett stort misstag.

Varför i all världen fick en rostig avbytare som knappt spelat på hela året slå straffen, men de är väl så att Kim Källström börjar komma upp i older och ner i klass för att det ska passa Lagerbäck. Jag menar varför ge Zlatan chansen had vann ju bara skytteligan och är i sitt livs form.

För att inte tala om mittfältet vi ställer upp med, det är väl klart att vi ska ge våra allsvenska avdankade spelare chansen de måste väl vara bra som spelar i en liga som kanske kan mäta sig med den Uzbekistanska 3 ligan. Det är ju synd om dessa killar som inte lyckades i proffslivet så nu får de chansen i landslaget. Chippen ska väl också få spela nu när han bytt upp sig till den Saudarabiska ligan, den måste ju vara grymt bra.

Ne våra svenska proffs får nog vänta med landslaget tills det är klara med sin proffskariär och återvänder till allsvenskan. För idag får ju Sebastian Larsson, Rasmus Lindgren, Marcus Berg, Henok Goitom, Jonas Ohlsson och Farnerud inte chansen, jag har säkert missat ett par proffs till som får vänta ett par år.

Lagerbäck lär väl inte få sparken nu heller, han har väl något trumfkort på herr lagrell i fickan.

Jag hade petat följande spelare från landslaget: Henrik Larsson, Daniel Andersson, Anders Svensson, Chippen Wilhelmsson, Petter Hansson och Marcus Rosenberg.

Följande spelare vill jag ha med: Marcus Berg, Robin Söder, Rasmus Lindgren, Henok Goitom, Albin Ekdhal (skadad) och Ola Toivonen.

Ne vi får nog hålla på Italien i nästa års VM-slutspel.

Forza Milan

Signerat Jimbo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0