Kommentar om Barca för födelsedagsbarnet!

Tjinixen!

Det har en en gång gått aningens för lång tid med bloggandet. Magnus vill ha en kommentar om Barca, ja vad finns det att säga, för tillfället är de näst intill oslagbara, påminner om Milans år då de krossade Man United, och storhetstiden som Arsenal hade för ett par år sedan. Jag har nog inte sett ett så bra Barca sedan Romarios tid på tidigt 90 tal. Vinner Barcelona inte Champions League är det för mig årets skräll, det finns inget lag som för tillfället kan hota dem. De har världens bästa spelare just nu i Messi och en striker som öser in mål i Etoo.

Den enda spelaren utanför Barca som kan mäta sig mot deras spelare är vår egen Zlatan. Zlatan är väl de största hotet mot Barca i Champions League, han är en spelare som kan avgöra matcher på egen hand även om laget spelar kasst.

Så ni som är Barca fans, passa på o njut medans de varar svackor kommer och utmanarna mer motiverade, ser fram emot nästa säsong då vi får hoppas på ett pånyttfött Milan med ett par yngre förmågor i laget.

Drömfinalen vore Roma vs Barcelona i år. Ett Roma på hemmaplan med Totti i storform då vet man inte, men som sagt det ska mycket till om någon ska kunna stjäla bucklan framför dem.

Forza Milan

Signerat Jimbo

Kommentarer
Postat av: Magnus

Hehe.. Kunde inte sagt det bättre själv! Varenda match är ju ren underhållning, man ler sig genom 90 minuter. Men samtidigt så vore det kanske lite roligare om det var lite jämnare kvalitet i ligan. Just nu är det ju så förutsägbart att man bara tittar för att njuta av spelskickligheten. Men men.. inte fel det heller. Tänk om Zlatan skulle ta en plats mellan Messi och Etoo.. Tre strikers som maler på som stridsvagnar.. Det skulle vara hårdrock! Men inte spännande!

2009-02-14 @ 20:40:16
Postat av: Magnus

Hmmm.. där höll man på att få käka upp sin hatt.. 2-2.. Jaja.. så var varken Messi eller Henry med första halvlek heller. Glömde bort Henry i ovanstående inlägg föresten.. Dom får 4 strikers i anfallet ; )

/M

2009-02-15 @ 16:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0