Inför Derby de Milanano!

Om ett par timmar smäller det, årets viktigaste match spelas för oss som håller på något av Milano lagen. Inter tar emot Milan på San Siro.

Preliminära laguppställningen för Milan ser ok ut, men varför man envisas att spela med Jankulovski förstår jag inte, sätt Zambrotta på den kanten och Antonini på andra.

Så här ställer Milan förmodligen upp ikväll:
Abbiati
Zambrotta Maldini Kaladze och Jankulovski i backlinjen
Beckham Pirlo och Ambrosini på miten
Seedorf och Ronaldinho strax bakom anfallet
Pato ensam på topp

Inte mycket att säga om nu när vi saknar en del spelare, de som saknas mest i Milan är väl Gattuso och Kaka i den här matchen. Finns väl ingen som kan driva på sina lagkamrater som Gattuso i sådana här stora matcher. Visst saknas även Nesta mycket, men han är inte att räkna med, kommer han tillbaka är det en bonus. En Boriello skadefri och i fjolårsform vore inte heller fel nu när vi har gudomliga inlägga av Mr Becks.

Kanske hade varit idé att spela ett mer rent 4-4-2 system, där man hade kunnat köra med Beckham och Seedorf på varsin kant och Pato och Dinho på topp, och sen kryddat med att slänga in Inzaghi i slutet av matchen. Men men, nu är det Ancelotti som bestämmer ett tag till så det blir nog som vanligt.

Lyckas vi med att ta bort Zlatan kan de bli en riktigt rolig kväll.

Forza Milan
May de force be with us tonight!

Signerat Jimbo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0