Barca sviktar!

Att Barca ska kamma hem både La Liga och Champions League är inte lika självklart som för ett par veckor sedan. Visst visste vi att försvaret läckte lite väl mycket även förut, men gör man inte tre eller fyra mål så krävs det att backlinjen kan lösa motståndarnas anfallsvåg.

Tyvärr har man kanske höjt upp dem lite väl mycket, för i all ärlighetens namn så är inte La Liga så bra som en del påstår, visst finns det ett gäng riktigt bra lag, men det finns allt för många dåliga lag och bristfälliga försvarslinjer även bland det lite mer namnkunniga lagen i Spanien.

Nu ska jag inte ta infrån Barca vad det gjort den här säsongen, för de har spelat en underbar fotboll offensivt, men nu har det börjat komma lite motgångar, först en lika match mot ett mediokert lag och därefter en förlust mot jumbon i ligan. Mot Lyon spelade man visserligen bra och fick med sig 1-1 på bortaplan, men Lyon hade allt för många chanser för att man skulle vara nöjd med spelet.

Pep Guardiola har gjort några märkliga byten de senaste matcherna, så det ska bli intresant och se om han kan hålla nerverna i styr och styra up Barca utan att få panik nu när det drar ihop sig.

Största utmanaren till Champions League lär väl vara Manchester U om de klarar av Inter på hemmaplan, men ny outsider är enligt mig Bayern Munchen som krossade Sporting i första matchen. Hittar alla deras spelare formen blir de grymt farliga och kan mycket väl utmana Barca om titeln i europa, vem i Barca ska stoppa Klose och Toni när dessa herrar är i form?

Mot en spännande resa till finalen i Rom!

Signerat Jimbo

PS. Forza Milan 

Kommentarer
Postat av: Magnus

JAG VET!!!!

Nånting är fel! Det var ett stooort misstag att höja upp dom till skyarna som jag gjorde.. men säsongen är ju inte slut iof. Inte nog med det! Norge vinner allt som har med skidor att göra..

Enda trösten är att vi spöade dom i Vasaloppet och det var roligast av allt tycker jag!



Nu hoppas vi på att Barca rycker upp tempot! Varför inte flytta om lite grann i laget kanske? Har du nåt förslag på det? Vore kul att höra.

2009-03-02 @ 17:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0